Ο Πράσινος Υπουργός Περιβάλλοντος της Ιταλίας στην Ελλάδα

Η προεκλογική καμπάνια θα κορυφωθεί την Παρασκευή 14/9 με την άφιξη του Πράσινου υπουργού Περιβάλλοντος της Ιταλίας Alfonso Pecoraro.

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Τα μηνύματα και οι αναλύσεις στοιχείων δείχνουν ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μπορούν να δημιουργήσουν την τεράστια έκπληξη, να υπερβούν το 3% και να εκλέξουν 8-10 βουλευτές στη νέα βουλή. Λίγο καιρό πριν ελάχιστοι το πίστευαν. Μια ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ μπορεί να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και να θέσει τα θέματα του περιβάλλοντος στο κέντρο της πολιτικής, να προωθήσει σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών οικολογικές λύσεις για τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα της χώρας.

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ δεν ξεκινούν από μηδενική βάση. Δημοσκοπήσεις τον Μάιο έδειχναν πρόθεση των συμμετεχόντων σε δημοσκοπήσεις να ψηφίσουν ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ σε ποσοστά της τάξης του 1-1,5%. Η τελευταία πριν τις εκλογές δημοσιοποιημένη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS δείχνει αυτό που βιώνουμε καθημερινά, την ραγδαία αύξηση του ποσοστού που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ή που αντιμετωπίζουν θετικά κάτι τέτοιο. Η δυναμική δείχνει ότι μπορεί πλέον να σπάσουμε το φράγμα του 3%.

*

(Πηγή: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ των Οικολόγων- Πράσινων)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: