Τρίτη 11, Τετάρτη 12

Δραστηριότητες των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Τρίτη  11 Σεπτεμβρίου 2007

1. Επίσκεψη στα Οινόφυτα και τον Ωρωπό

Αντιπροσωπεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ αποτελούμενη από τους Ν. Χρυσόγελο, Γιάννη Τσιρώνη και τον Νίκο Βελισσάρη μαζί με τον Arnold Casola, βουλευτή των Ιταλών Πρασίνων, πρώην γραμματέα του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, επισκέφθηκαν τα Οινόφυτα και τον Ωρωπό για να συζητήσουμε για τα προβλήματα ρύπανσης της ευρύτερης περιοχής.  Στα Οινόφυτα η αντιπροσωπεία  επισκέφθηκε το ποτάμι μαζί με τον χημικό Θανάση Παντέλογλου, τον Παπα-γιάννη Οικονομίδη καθώς και με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Γιαλούρη. Στον Ωρωπό η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γ. Γαβριήλ, με δημοτικούς συμβούλους και φορείς της περιοχής. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι ευρωπαίοι πράσινοι διαβεβαίωσαν του φορείς της περιοχής ότι η προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και των νερών της περιοχής καθώς και της υγείας των κατοίκων είναι στην πρώτη προτεραιότητά τους και θα φέρουν το θέμα τόσο στην ελληνική βουλή όσο και στο ευρωκοινοβούλιο με στόχο να υπάρξει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξυγίανσης και καθαρισμού. Την περιοχή επισκέπτεται σήμερα ξανά νέα αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή και του βουλευτή των βέλγων Πρασίνων (ECOLO) στο κοινοβούλιο των Βρυξελών και πρόεδρο του γαλλόφωνο κοινοβουλίου των Βρυξελλών Χρήστου Δουλκερίδη.

 

2. Επίσκεψη στην Εύβοια – συνάντηση με φορείς στο Αλιβέρι

Αντιπροσωπεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ αποτελούμενη από τον Γιάννη Τσιρώνη και την Χριστίνα Μπόκου μαζί με τον βουλευτή των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ Κύπρου επισκέπτεται σήμερα την Εύβοια και θα συναντηθεί στο Αλιβέρι με τη δήμαρχο και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

3. Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη 11 και 12 Σεπτεμβρίου της Μαρίας Βασιλάκου

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη ξεκινάει, σήμερα και αύριο, συμμετέχοντας στην προεκλογική καμπάνια των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, η Μαρία Βασιλάκου, επικεφαλής των ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Βιέννη, υποψήφια δήμαρχος τους, εκλεγμένη στο τοπικό κοινοβούλιο. Σήμερα Τρίτη θα συναντηθεί με φορείς και θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Χανιά, ενώ αύριο θα συμμετάσχει σε δημόσια εκδήλωση και συνέντευξη τύπου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κύριο θέμα της περιοδείας οι προσπάθειες των πρασίνων να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής στις πόλεις.

Δραστηριότητες των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

4. Περιοδεία αντιπροσωπείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Βοιωτία 12/09/2007

Αντιπροσωπεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ αποτελούμενη από τον  Γ. Παρασκευόπουλο και τον Γαβριήλ Πανάγο επισκέπτονται την Βοιωτία και θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου αύριο Τετάρτη στο εστιατόριο ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ, στο συνεδριακό κέντρο ΚΡΥΑ.

5. Διήμερη περιοδεία του Χρήστου Δουλκερίδη σε Ηλεία και Μεσσηνία

Διήμερη περιοδεία στην Πελοπόννησο ξεκινάει, αύριο και μεθαύριο, συμμετέχοντας στην προεκλογική καμπάνια των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ο βουλευτής των βέλγων Πρασίνων (ECOLO) στο κοινοβούλιο των Βρυξελών και πρόεδρος του γαλλόφωνο κοινοβουλίου των Βρυξελλών Χρήστου Δουλκερίδη. Αύριο Τετάρτη θα συναντηθεί με τον νομάρχη και φορείς το Νομάρχη Μεσσηνία και θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Καλαμάτα. Την Πέμπτη θα επισκεφθεί την Μεσσηνία για συνάντηση με φορείς της περιοχής. Κύριο θέμα της περιοδείας είναι οι συντονισμένες προσπάθειες των πρασίνων για την οικολογική, οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση των περιοχών που κάηκαν.

Για πληροφορίες:

Νίκος Χρυσόγελος, 6936 672882

Advertisements

One Comment to “Τρίτη 11, Τετάρτη 12”

  1. Τελικά πέφτει πολύ δουλειά και οι φίλοι μας από τους Πράσινους της Ευρώπης βοηθούν ιδιαίτερα. Αυτή η δουλειά αρχίζει και αποδίδει καρπούς και τα τείχη της σιωπής καταρρέουν επιτέλους.

    Ο Καφετζόπουλος (ο ηθοποιός) είπε σε πάνελ στον Ευαγγελάτο ότι σκέφτεται να ψηφίσει ένα κόμμα που το λένε «Οικολόγοι – Πράσινοι». Αμέσως έσπευσαν να τον σταματήσουν λέγοντας «εντάξει δεν θέλουμε να μας πείτε τι θα ψηφίσετε»!

    Πιο σημαντικό: χθες στο δελτίο των 8 του Μέγκα, ο Καψής για να εκδικηθεί τα παπαγαλάκια της ΝΔ που «διαρρέουν» αποτελέσματα δήθεν δημοσκοπήσεων, είπε ότι οι πραγματικές τάσεις των νέων δημοσκοπήσεων βρίσκονται αλλού, στα μικρά κόμματα και ιδιαίτερα στα πολύ μικρά κόμματα, όπου «οι Οικολόγοι φαίνεται πως έχουν ρεύμα».

    Νομίζω ότι οι Ο-Π θα αποτελέσουν μια από τις εκπλήξεις των εκλογών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: